پروژه ها - دانلود کارآفرینی ، مقاله ، کارآموزی ، پایان نامه ، اقدام پژوهی

پروژه ها - دانلود کارآفرینی ، مقاله ، کارآموزی ، پایان نامه ، اقدام پژوهی ، طرح توجیهی ، نمونه سوال و....

پروژه ها - دانلود کارآفرینی ، مقاله ، کارآموزی ، پایان نامه ، اقدام پژوهی

پروژه ها - دانلود کارآفرینی ، مقاله ، کارآموزی ، پایان نامه ، اقدام پژوهی ، طرح توجیهی ، نمونه سوال و....

دانلود کارآفرینی ، مقاله ، کارآموزی ، پایان نامه ، اقدام پژوهی ، طرح توجیهی ، نمونه سوال ، نمونه سوال استخدامی ، پروژه آمار ، تحقیق

  • ۰
  • ۰

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا - در این طرح توجیهی به بررسی راه اندازی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته میشود.

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش


دانلود فایل با لینک مستقیم

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا
Entrepreneurship project pizza Dough production

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

فهرست :

خلاصه طرح

فصل اول - کلیات
مقدمه
نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
مشخصات متقاضیان
وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر طرح
نام و کاربرد محصول
طبقه بندی محصول
مزایا و دلایل تولید محصول
بسته بندی محصول
کالاهای قابل جانشین
بررسی بازار و قیمت فروش
بررسی روند تولید
بررسی روند مصرف
بررسی روند واردات و صادرات
بررسی قیمت فروش محصول مشابه
معرفی روشهای مختلف تولید
تشریح فرایند تولید منتخب
1-تهیه خمیر
2- بریدن و قطعه قطعه کردن
3- گرد کردن
4-زمان استراحت
5- فرم دادن به خمیر
فریز کردن خمیر
تهیه خمیر پیتزای کلفت
1- مخلوط کردن
2-تهیه خمیر
3-رول کردن
برش دادن خمیر
5- فریز کردن
بررسی ایستگاهها ، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
HACCP و اهمیت آن
تعیین ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس
مدارک مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم - روش انجام کار
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
نقشۀ استقرار ماشین آلات
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح
فصل سوم - امور مالی طرح
سرمایه گذاری ثابت طرح
خرید دفتر کار
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی
هزینه ماشین آلات و تجهیزات
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی
وسایل اداری و خدماتی
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی
هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه سرمایه گذاری ثابت
هزینه متغیر
قیمت تمام شده محصول
هزینه کل سرمایه گذاری
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح

دانلود فایل با لینک مستقیم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

گزارش تخصصی معلمان

پروژه کارآفرینی

اقدام پژوهی

طرح جابربن حیان

طرح کرامت